terug

   naar projecten

 

_Villa / Wassenaar.

Oppervlakte

295 m²

Projectperiode

2012_2013

___

___Een jaren dertig villa verbouwd tot een  familiehuis met behoud van originele details. De begane grond kreeg een herziene, meer open plattegrond / indeling en een nieuw keukenontwerp. De overige verdiepingen werden voorzien van nieuwe badkamers, en een extra gasten- en au pair verblijf. Ook zijn maatwerk meubilair en betimmeringen door ons ontworpen en uitgevoerd. Naast het ontwerp en materiaal- en kleurtoepassingen hebben wij de bouwbegeleiding verzorgd. Tevens leverden wij alle meubilair, verlichting, accessoires en kunst.

architectenregister_wit.png

© 2005-2020 / studiº_robert oosterheert™

niets van deze website mag op welke  wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder de voorafgaande toestemming van studiº_robert oosterheert™