_Herenhuis / Den Haag.

Oppervlakte

575 m²

Projectperiode

2018_2020

___

___Complete verbouwing van een herenhuis in het centrum van Den Haag. Gebouwd in 1874 is met behoud en restauratie van zoveel mogelijk authentieke details het gehele interieur vernieuwd, zowel constructief als esthetisch. Verdeeld over vier verdiepingen is de indeling gemaakt voor dit meer dan royale familiehuis. De begane grond bestaat uit een multifunctionele wasruimte, een atelier, cloakroom en familie_tv kamer. De keuken, eetkamer en het woongedeelte zijn op de eerste verdieping gesitueerd. Slaapkamers met een en suite hoofdbadkamer zijn samen met een gastenverblijf op de derde en vierde verdieping gerealiseerd.

 

   terug

   naar projecten.

 

architectenregister_wit.png

© 2005-2020 / studiº_robert oosterheert™

niets van deze website mag op welke  wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder de voorafgaande toestemming van studiº_robert oosterheert™