top of page

___ Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze werkwijze.

_Wat kunnen wij voor u betekenen?

studiº_robert oosterheert™ ontwerpt en begeleidt heldere, hedendaagse architectuur- en interieurprojecten voor woning, kantoor, winkel, restaurant of tweede huis. Naast grootschaliger projecten ontwerpen wij ook keukens, badkamers, tuinen/dakterrassen en diverse meubels en objecten. studiº_robert oosterheert™ staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en visie en onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van ingetogenheid, helderheid, het toepassen van kunst & antiek en is te allen tijde wars van trends.

Met u als opdrachtgever wordt intensief samengewerkt om ervoor te zorgen dat elk idee en detail past bij uw persoonlijke wensen en eisen. Het gaat immers om úw leef-, woon-, en/of werkomgeving. Wij dragen ideeën aan en bieden zo een houvast met onze kennis om creativiteit te vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp. Dit samen met onze contacten op het gebied van aannemers, leveranciers en meubelmakers maakt dat wij uw wensen kunnen vertalen en realiseren, van schets tot oplevering. Zo heeft u één aanspreekpunt en bent op deze wijze verzekerd van een efficiënte aanpak.

Naast de ontwerpstudio heeft studiº_robert oosterheert™ tevens een bijzondere online_store waar hoofdzakelijk unieke meubels, verlichting, accessoires, antiek en (kunst)objecten worden aangeboden. Naast de eigen collectie van antiek, kunst en unieke objecten onder de naam R/º_Collected™ werken zij tevens met merken als ē DePadova, LEMA, VITRA, B&B Italia, Carl Hanssen, Modular Lighting en vele anderen.

Studio.

_Ontwerper Robert Oosterheert (Den Haag, 1975) studeerde in 2000 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten _richting Architectonische Vormgeving. Na werkzaam te zijn geweest voor architectenbureaus in Australië en Nederland startte hij in 2005 studiº_robert oosterheert™. Sindsdien is een indrukwekkend portfolio opgebouwd met een verscheidenheid aan projecten. Een consequent samengaan van functionaliteit en ingetogenheid, gecombineerd met het toepassen van voornamelijk eerlijke, natuurlijke materialen, onderscheidende en kenmerkende details, kunst, antiek en een verfijnd oog voor esthetica vat het werk van ontwerper Robert Oosterheert goed samen.

      ___Avec un sens raffiné de la couleur, des matériaux et des formes, ainsi que des objets spéciaux, de l'art et des accessoires, studiº_robert oosterheert™ inscrit toujours son style caractéristique dans un projet.

___ MilK Magazine.

_Onze werkwijze.

studiº_robert oosterheert™ werkt met een gefaseerd plan van aanpak. Een verbouw- of inrichting traject is te verdelen in meerdere fases. Vanzelfsprekend staat het u als opdrachtgever vrij om aan te geven bij welke fases u ons wilt betrekken. Kiest u voor het totale traject dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Met name onze ervaring op het gebied van betrouwbare en kundige partijen als een aannemer, meubelmaker, elektricien etc. waarmee wij op regelmatige basis samenwerken. Daarnaast bieden wij u onze kennis en ervaring met betrekking tot het vertalen van het  eerste idee naar de definitieve technische tekeningen welke nodig zijn om het ontwerp te realiseren en uiteindelijk het (technisch) begeleiden van de (ver)bouwfase. Op basis van een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek maken wij een offerte voor het traject wat u met ons wilt aangaan. De omvang en complexiteit van een project bepalen logischerwijs de kosten voor het ontwerpen en uitwerken van een plan om vervolgens mee aan de slag te kunnen gaan in de aanbesteding- en bouwfase.

Onze werkwijze.

_01

  schetsontwerp.

_02

  definitief ontwerp.

_03

  aanbesteding.

_04

  bouwbegeleiding.

overleg.

overleguren om te komen tot het schetsontwerp.

digitaliseren.

inmeten & tekenen.

ontwerpuren.

creatieve uren waarbij de bestaande situatie wordt uitgewerkt tot de gewenste situatie.

tekenuren.

uren waarbij de schetsideeën worden verwerkt in een plattegrond & (gedeeltelijke) 3D presentatie.

___

overleg.

overleguren om te komen tot het definitieve ontwerp.

ontwerpuren.

creatieve uren waarbij het schetsontwerp wordt uitgewerkt tot de gewenste eindsituatie.

tekenuren.

uren waarin het schetsontwerp wordt uitgewerkt naar technische tekeningen, doorsnedes, licht- & elektraplan,. detailtekeningen en materialisering.

___

overleg.

overleguren met diverse partijen om te komen tot aanbesteding en uitvoering van het definitieve ontwerp. Bezoek aan showrooms, antiquairs en kunstgaleries  t.b.v. aankoop meubelen, verlichting, sanitair, vloeren, etc.

___

overleg.

overleguren met diverse partijen om te komen tot .de uitvoering van het definitieve ontwerp. studiº_robert oosterheert™ begeleid en bewaakt de voortgang op de (ver)bouwlocatie. Wij onderhouden het contact tussen de diverse uitvoerende.partijen en u, de opdrachtgever.

___

bottom of page