_Herdenkingsmonument / Voorschoten.

Oppervlakte

210 m²

Projectperiode

2010_2012

___Complete verbouwing van een herenhuis in het centrum van Den Haag. Gebouwd in 1874 is met behoud van zoveel mogelijk authentieke details het gehele interieur vernieuwd, zowel constructief als esthetisch. Verdeeld over vier verdiepingen is de indeling gemaakt voor dit meer dan royale familiehuis. De begane grond bestaat uit een multifunctionele wasruimte, een atelier, cloakroom en familie_tv kamer. De keuken, eetkamer en het woongedeelte zijn op de eerste verdieping gesitueerd. Slaapkamers met een en suite hoofdbadkamer zijn samen met een gastenverblijf op de derde en vierde verdieping gerealiseerd. Wij hebben getekend voor de nieuwe indelingen, keuken, badkamers en lichtplan. Tevens voerden wij de bouwbegeleiding uit.

© 2005-2020 / studiº_robert oosterheert™

niets van deze website mag op welke  wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder de voorafgaande toestemming van studiº_robert oosterheert™